Covid-19

Vanaf maandag 11 mei is onze praktijk weer geopend. In onderstaand bericht leest u welke maatregelen wij nemen.

Coronavirus: kun je weer gewoon naar de podoloog en pedicure?

Er is hard gewerkt om de praktijk voor te bereiden op de anderhalvemetersamenleving. Het is daarom vanaf 11 mei weer mogelijk om de reguliere zorg geleidelijk op te starten.

Het is niet mogelijk om zonder afspraak de praktijk binnen te stappen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar de podoloog, medisch pedicure of pedicure.  Op de dag van je afspraak zal aan de deur naar je gezondheid worden gevraagd en naar die van uw gezin. Indien u keelpijn, koorts of verkoudheidsklachten en / of als iemand uit uw gezin koorts en of benauwdheidsklachten heeft kunnen wij u helaas niet helpen.

De wachtkamer is voorlopig nog gesloten. Wij vragen de patiënten met een afspraak buiten te wachten. Uw behandelaar haalt u daar op. Probeer zo min mogelijk dingen aan te raken. De behandelaar doet de deuren voor u open. Helaas kunnen wij u op dit moment geen koffie of thee aanbieden en is het toilet gesloten.

Onze pedicures en podologen houden zich aan de hoogste hygiënestandaarden: ze gebruiken mondkapjes, handschoenen en desinfecteren handen, instrumenten en behandelkamers. Hiernaast maken wij ook gebruik van schermen die we tussen de behandelstoel en de behandelaar in hebben hangen.  We zullen je bij het betreden van de behandelkamer vragen om je handen te desinfecteren om daarna te proberen zo min mogelijk aan te raken. Om deze reden hebben we geen leestafel meer en kunnen wij u niets te drinken aanbieden,  probeer na het desinfecteren van de handen ook  zoveel mogelijk van je telefoon af te blijven.  U krijgt van ons een mondkapje en u bent verplicht deze te dragen.

Hiernaast gelden natuurlijk de bestaande regels:

  • Houd minimaal 1.5 meter afstand van elkaar
  • Schud geen handen.
  • Was je handen regelmatigmet zeep of reinig ze met een desinfecterende gel.
  • Raak je ogen, mond en neus zo min mogelijkaan
  • Nies of hoest in je elleboogof gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct daarna weg en desinfecteer uw handen opnieuw.
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten.